Plannen / Verwacht

Plannen voor 2021/2022

 

 

 

Een tweede nestje voor Britt

Britt is inmiddels van de poezenpil. We wachten rustig af tot ze krols wordt. Met wie ze haar tweede nestje gaat krijgen gaan we even bekijken als het zover is. Dit hangt mede af van de vraag of Jenna nog zin heeft om krols te gaan worden. 

Nadere info volgt dus zodra we deze kunnen geven. 

Britt heeft een date gehad maar die was niet succesvol. Het wordt dus even wachten op haar volgende krolsheid.

Update: Britt werd eind januari krols. Ik heb haar samen met Oskar gezet, maar geen dekking gehoord of gezien. Toen ze 5 dagen later niet meer krols leek heb ik haar weer in de groep gelaten. Vervolgens is ze - uiteraard onbedoeld - gedekt door haar zoon Ticket Jr. Ik dacht aanvankelijk dat Britt niet zwanger was, maar eiind februari bleek dat wel degelijk het geval te zijn. Omdat niet duidelijk is wie de vader is van de kittens zal er na hun geboorte indien nodig een vaderschapstest worden gedaan. 

Update april 2022: Britt is op 27 maart 2022 bevallen van 4 kittens. Gezien de geboortedatum is het duidelijk dat onze Oskar de vader is. Er worden dus geen testen gedaan voor het vaderschap Klik hier om kennis te maken met ons Emmylou Harris nestje.

  

Ella is zwanger!

Onze lieve Jarinina's Enchanting Elara (Ella) verwacht haar derde nestje ergens eind juni. Ella kreeg de vervangende poezenpil, maar daar brak ze doorheen. Onze Ticket Jr. had dat meteen door. Omdat Ella's vorige nestje, ook met Ticket, van augustus 2020 is, vond ik het wel verantwoord dat ze gedekt zou worden. Eind juni verwachten we de kittens.

Jarinina's Enchanting Elara

Geboortedatum: 17 mei 2016

Kleur: Zwart schildpad (NFO f)

Jarinina's Ticket to Ride Jr.

Geboortedatum: 9 maart 2019

Kleur: Rood smoke met wit

Maggie en Oskar

Maggie kreeg vorig jaar april een Suprelorin implantaat. Een jaar later kreeg ik het idee dat die zo onderhand wel was uitgewerkt. Ik gaf Maggie vanaf dat moment de pil, althans, het alternatief dat daar momenteel voor te krijgen is. Net als Ella werkte dit ook bij haar niet. Maggie werd krols en dat had Oskar meteen door. Aanvankelijk had ik Maggie 'in veiligheid gebracht' door haar apart te zetten. Maar na even andenken heb ik toch besloten om Oskar bij haar te zetten. Hij dekte haar meteen. Als de dekking succesvol is verwacht Maggie begin augustus 2022 haar eerste nestje. Dit nest is zeer waarschijnlijk Oskars laatste wapenfeit in de cattery voordat hij met pensioen gaat. 

Jarinina's Maggie Mae

Geboortedatum: 9 maart 2019

Kleur: Zwart ticked (NFO n 24)

Metal Miauw's Talutah Diyi

Geboortedatum: 2 januari 2012

Kleur: Rood met wit (NFO d 09)