Plannen / Verwacht

Plannen voor 2022

 

 

 

Ella is bevallen!

Onze lieve Jarinina's Enchanting Elara (Ella) verwacht haar derde nestje ergens eind juni. Ella kreeg de vervangende poezenpil, maar daar brak ze doorheen. Onze Ticket Jr. had dat meteen door. Omdat Ella's vorige nestje, ook met Ticket, van augustus 2020 is, vond ik het wel verantwoord dat ze gedekt zou worden. Eind juni verwachten we de kittens.

Update: Ella is op dinsdag 28 juni bevallen van 2 kittens. 

Update: Ella's kittens zijn beide gereserveerd, Trisha blijft in de cattery, George heeft een fijn huis gevonden.

Jarinina's Enchanting Elara

Geboortedatum: 17 mei 2016

Kleur: Zwart schildpad (NFO f)

Jarinina's Ticket to Ride Jr.

Geboortedatum: 9 maart 2019

Kleur: Rood smoke met wit

Maggie is bevallen

Maggie kreeg vorig jaar april een Suprelorin implantaat. Een jaar later kreeg ik het idee dat die zo onderhand wel was uitgewerkt. Ik gaf Maggie vanaf dat moment de pil, althans, het alternatief dat daar momenteel voor te krijgen is. Net als Ella werkte dit ook bij haar niet. Maggie werd krols en dat had Oskar meteen door. Aanvankelijk had ik Maggie 'in veiligheid gebracht' door haar apart te zetten. Maar na even andenken heb ik toch besloten om Oskar bij haar te zetten. Hij dekte haar meteen. Als de dekking succesvol is verwacht Maggie begin augustus 2022 haar eerste nestje. Dit nest is zeer waarschijnlijk Oskars laatste wapenfeit in de cattery voordat hij met pensioen gaat. 

Update: Maggie blijkt niet zwanger te zijn. We gaan voor een herkansing met Oskar zodra ze weer krols wordt. 

Update augustus 2022: Maggie werd op 11 juli opnieuw krols. Ze is gedekt door Oskar, maar die was al snel op haar uitgekeken. Na twee dagen had hij al geen belangstelling meer. Maggie zat in haar eentje op de kattenkamer, Oskar, liep weer in de groep. Tja en toen ging het mis. Ticket Jr., Maggie's nestbroer, wist de deur van de kattenkamer open te springen en eenmaal bij haar heeft hij kans gezien haar te dekken. Dit is echt nog nooit eerder gebeurd. Het zal ook nooit meer gebeuren, want daarvoor zijn inmiddels maatregelen getroffen. Maar voor Maggie betekent het dat er een kans bestaat dat de kittens die ze draagt niet van Oskar zijn, of dat ze een mixnest verwacht. Ticket Jr. stond ten rijde van zijn onrechtmatige daad al 5 weken op Syprelorin, maar dat is zeker geen garantie dat hij niet meer vruchtbaar was. Want inmiddels is duidelijk dat Maggie zwanger is.

Update: Maggie is op 17 september 2022 bevallen van 4 kittens. Klik hier om kennis te maken met ons The Streamers nestje. Er wordt een vaderschapstest gedaan door het Van Haeringen Laboratorium in Wageningen om duidelijkheid te krijgen wie de vader is van Maggie's kittens. 

??

Jarinina's Maggie Mae

Geboortedatum: 9 maart 2019

Kleur: Zwart ticked (NFO n 24)

 

Wynonna en Oskar

Het was de bedoeling dat onze stoere meid Wynonna zou woden gedekt door onze Coos. Maar toen ze in augustus krols werd zag de jongeman dat totaal niet zitten. Hij liep wat om haar heen te draaien, maar zodra hij de kans kreeg nam hij de benen. Oké, dat werd hem dus niet. Toen heeft zijn vader Oskar de honneurs van hem overgenomen. Ik heb geen dekschreeuw gehoord, maar heb wel gezien dat Oskar serieus zijn best deed om Wynonna te dekken. We gaan afwachten of hun samenzijn resultaat heeft gehad. Als ze zwanger is dan wordt dit Wynonna's eerste nestje.

Jarinina's Wyonna Victoria

Geboortedatum: 26-7-2022

Kleur: Zwart schildpad smoke met wit NFO fs 09

Metal Miauw's Talutah Diyi (Oskar)

Geboortedatum: 2 januari 2012

Kleur: Rood met wit NFO d (23) 09