De kittens van Leica en Prince zijn morgen 11 weken oud. Wat vliegt de tijd. Het gaat inmiddels gelukkig ook gewoon echt weer goed met Anubis. Hij is nog steeds kleiner dan zijn broers, maar hij groeit nu lekker door. Even overleggen met de dierenarts of hij tegelijk met zijn broers zijn eerste vaccinatie kan krijgen over ruim een week, misschien stellen we het toch nog even uit. 

De heren stoeien en spelen volop, en ze hebben inmiddels ook de trap naar de zolder ontdekt. Dat vind ik altijd wel spannend, want de trap naar de zolder is open. Maar tot nu toe is er nog niet eentje naar beneden gestuiterd. 

Ramses, het zwarte katertje van Leica, is gereserveerd. Hij gaat naar een fokster in Amerika, die al een aantal jaren op een kitten van mij wacht. 

Jenna's buik groeit gestaag. Ze is inmiddels ruim 6 weken zwanger en wordt verwend met lekkere hapjes. Ze ligt meestal te slapen op de babyweegschaal. Zodra ze vermoedt dat er wat lekkers voor haar aankomt komt ze direct overeind en als het haar te lang duurt dan vraagt ze er uiteraard gewoon om. Ze profiteert uiteraard volop mee van het feit dat de kittens zo nu en dan wat extra's krijgen. 

Britt is nog niet opnieuw krols geworden na haar niet succesvolle date met Oskar. Dat is niet zo vreemd, want ze moedert volop over de kittens van Leica en krols worden staat daarom vast niet op haar agenda op het moment. We hebben dus gewoon geduld totdat ze zich meldt.