Maggie's pagina

 

Ras: Noorse Boskat
Kleur: Zwart tabby spotted (met wit) - NFO n 24. Maggie heeft minimaal wit onder haar kin, ze staat niet als '09' op de stamboom maar wel in pawpeds
Officiële naam: Jarinina's Maggie Mae
Geboortedatum: 9 maart 2019
Herkomst: Maggie is in onze cattery geboren, ze is een nestzus van Ticket Jr.
Status: Gecastreerd op 23 november 2022

Testresultaten:

GSD IV: N/N via ouders
PKDef: N/N via ouders

Stamboom: klik hier

Maggie is de dochter van *N IC Oyjorda's Ticket to Ride en onze eigen Britt. Ze is als kitten flink ziek geweest maar ze heeft het gered en groeide uit tot een parmantig dametje. In de zomer van 2019 verhuisde Maggie naar een bevriende fokker in Kerkrade. Wegens omstandigheden is deze cattery inmiddels gesloten. In maart 2021 kwam Maggie weer thuis wonen omdat haar eigenaren niet meer voor haar konden zorgen. Ze was binnen een dag weer thuis, alsof ze nooit is weggeweest. De groep accepteerde haar zonder problemen. Wynonna is haar grootste vriendin, de meiden spelen en stoeien wat af samen. Ook met haar nestbroer Ticket kan ze het prima vinden. 

Update november 2022: Maggie is in september 2022 voor het eerst moeder geworden. Ze ontpopte zich als een enorm beschermende moederpoes die iedere andere kat verjoeg. Daarom moest ze noodgedwongen apart zitten met haar kittens. Omdat ik haar dat niet nog eens wilde aandoen, heb ik besloten om haar te laten castreren. Twee van haar dochters blijven in de cattery om haar mooie lijn voort te zetten. 

2 weken oud
11 weken

 

april 2021
6 weken oud
4 maanden oud