Onze katers

15-1-2021: Een nieuw jaar ligt voor ons

Het nieuwe jaar 2021 is inmiddels alweer twee weken oud. Ik had het druk met werk en was er dus nog niet aan toe gekomen om weer eens een stukje blog te schrijven. 

Met de kittens van Jolie gaat het goed. Ze zijn bijna 6 weken oud en rennen sinds een week rond in de woonkamer. Ze waren niet meer te houden in het rennetje, ze klommen er om de haverklap uit. Nu ontdekken ze de woonkamer en alle spannende dingen die je daar tegen komt. De bank waar je op kunt klimmen als je je nagels erin zet, de eettafel waar je ook op komt, als je maar weet hoe je dat aan moet pakken. 

Dat de kittens los rondlopen heeft ook de nodige risico's. Dat heeft kleine Prince ervaren. Ik ben bovenop hem gaan staan toen hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Gevolg: Een gekneusd pootje. Gelukkig was het niet erger dan dat. Ik heb hem uiteraard na laten kijken door de dierenarts, maar die kon  gelukkig verder niets ernstigs constateren. Na een paar dagen pijnstilling gaat het nu gelukkig weer goed met het ventje.

Kleine parmantige Corvette heeft inmiddels haar nieuwe personeel gevonden. Ze wist haar nieuwe butlers vrij snel te overtuigen. Als de omstandigheden, de natuur en haar gezondheid het toelaten wordt er in de toekomst wellicht met haar gefokt.

De beide heren staan nog in optie, ook voor hen is belangstelling.

En wie weet komen er ook weer nieuwe kittens ergens half maart. Oskar en Heidi hebben een paar gezellige dagen gehad, en hij heeft haar een aantal keren gedekt. Nu maar afwachten of het deze keer gelukt is.