Kittens Maggie en Oskar

Op zaterdag 17 september is onze Jarinina's Maggie Mae moeder geworden van 4 kittens. Dit is haar eerste nestje. Tijdens haar krolsheid was het de bedoeling dat ze zou worden gedekt door onze Oskar. Of hij haar heeft gedekt is niet bekend. Wel is duidelijk dat, toen Maggie zonder Oskar op de kattenkamer zat, onze Ticket de deur heeft weten open te krijgen en haar heeft gedekt. Ticket en Maggie zijn broer en zus. De kans is redelijk groot dat Ticket de vader van het nestje is. Om zekerheid te krijgen wordt een DNA test gedaan bij het Van Haeringen Laboratorium in Wageningen. 

Ondanks deze ongewenste ontwikkeling zijn we blij met de voorspoedige geboorte van Maggie's viertal. Ook deze kittens krijgen alle zorg die ze nodig hebben en verhuizen pas op een leeftijd van ca 16 weken, voorzien van  een chip en volledig gevaccineerd. 
Omdat ze werden geboren tijdens de live stream van het concert van The Streamers in Amsterdam is dit het thema van dit nestje. 

UITSLAG VADERSCHAPSTEST:

De uitslag van de vaderschapstest, uitgevoerd door het Van Haeringen Laboratorium in Wageningen, is ontvangen op 26 oktober 2022. Uit deze test blijkt onomstotelijk dat Oskar (Metal Miauw's Talutah Diyi) de vader is van de kittens. Dit betekent dat er GEEN sprake is van ongewenste inteelt. 

De ouders:

Metal Miauw's Talutah Diyi (Oskar)
Jarinina's Maggie Mae

De kittens:

Naam Geslacht Kleur Status

Jarinina's Danny

12 weken
Kater Zwart tabby NFO n 23 Gereserveerd

Jarinina's Emma

12 weken
Poes Zwart tortie tabby/wit NFO f 09 23 Gereserveerd

Jarinina's Guusje

12 weken
Poes Zwart tortie tabby/wit NFO f 09 23 Blijft in de cattery

Jarinina's Miss Montreal

12 weken
Poes Zawrt tortie/wit NFO f 09 Blijft in de cattery

Toelichting:

De drie poesjes uit dit nestje staan onder evaluatie. Misschien blijft 1 meisje in de cattery. Zodra er kittens beschikbaar komen wordt dit o deze pagina vermeld.