Kattenkrabbels

Een mooi begin van 2019

Inmiddels is het jaar 2019 alweer bijna een maand oud. In cattery Jarinina hebben we de tijd genomen voor wat rust na de enerverende maanden met de kitrens van Ella en Kjaere. Inmiddels zijn we toe aan nieuwe uitdagingen en die komen er dan ook.

Onze Britt is begin januari een weekje uit logeren geweest in Essen, Duitsland bij Cattery Von Nebra. Ze had daar een date met een prachtige zwart tabby met wit kater, Øyjorda's Ticket to Ride. Die twee konden het prima met elkaar vinden. Aanvankelijk keerde Britt's krolsheid na de verplaatsing niet terug maar na een paar dagen was het toch raak en werd ze gedekt. Inmiddels zijn we 3 weken verder en is het zeker: Britt is zwanger. Haar kittens worden half maart verwacht. 

Onze eigen jongens staan alle drie nog op Suprelorin en houden zich dus hopelijk nog even rustig. 

Voor Oskar is het jaar 2019 minder leuk begonnen. Zijn gebit verkeerde in slechte staat met als gevolg dat de dierenarts helaas al zijn kiesjes heeft moeten verwijderen. Hij is er goed doorheen gerold, maar brokjes eten wil hij enkele weken na de ingreep nog niet. Dus dan maar extra verwennen met natvoertjes en vers vlees.