Steeds dikker...

Nina blijft maar groeien. Deze week is ze door haar "slaapdoos" gezakt. Sinds haar zwangerschap is haar favoriete slaapplek een kartonnen doos in de gang. Maar ja, Nientje
wordt steeds zwaarder, en een paar dagen geleden was de bovenkant ingezakt. Ik heb de doos nu opgevuld met oud papier, en ik denk dat ie het nu wel tot aan de bevalling gaat
volhouden.

Nina wil niet meer opgetild worden, dan zit haar buikje haar teveel in de weg. Dus als ik haar wil verplaatsen pak ik haar heel voorzichtig op en zet haar vervolgens meteen weer neer. Knuffelen is er even niet meer bij. Maar ze is natuurlijk nog net zo lief als vroeger, kopjes geven gaat nog steeds prima.

Op dit moment is mijn broer laminaat aan het leggen op de bovenverdieping. Zoals het een stoere Noor betaamt is Nina niet bang van het geluid van de decoupeerzaag, en gaat dus af en toe kijken of het werk een beetje vordert.

Oh en aangezien Nina's buik elke dag dikker lijkt te worden begin ik toch te vrezen dat mijn zus gelijk krijgt met haar zes kittens..