Nina is zwanger !!

Het valt niet meer te ontkennen: Nina is ZWANGER!!

Een paar dagen geleden wist ik het eigenlijk al zeker, maar toen mijn zus Elly haar vanmorgen na een week weer zag was zij er ook wel van overtuigd dat er kleine Boskatjes op komst zijn.

Maandag is het me eindelijk gelukt om naar haar tepeltjes te kijken, en die waren duidelijk rose gekleurd, en ik kon ze makkelijk vinden omdat ze inmiddels wat opgezet zijn.

Nina is het afgelopen weekend 150 gram gegroeid en dat is haar aan te zien. Haar buikje begint te bollen. Daardoor is ze wat minder soepel, het springen gaat haar al wat moeilijker af. Helaas voor haar zal haar buik haar de komende weken ongetwijfeld steeds meer in de weg gaan zitten. Gelukkig voor haar duurt de zwangerschap maar 9 weken, waarvan er inmiddels al 3 om zijn.

De komende weken zal Nina net als de afgelopen periode worden verwend met lekker eten zodat ze genoeg binnenkrijgt om haar kleintjes te laten groeien. En ik moet nu serieus gaan nadenken over hoe ik de plek waar ze straks gaat bevallen en haar kleintjes de eerste weken verzorgen ga inrichten. Ik heb daar al wel wat ideeënover, dus het zal wel goed komen.

Vanaf nu wordt het dus niet langer duimen dat Nina zwanger is, maar duimen dat alles goed gaat en dat ze rond 12 maart een paar gezonde kittens op de wereld gaat zetten :-)