Ziekenboeg met Britt's kittens

De kleinstjes van Britt hebben een beetje pech. Waarschijnlijk door het gebrek aan moedermelk hebben ze weinig weerstand waar ze op kunnen terugvallen. Eén voor één werden ze de afgelopen twee weken ziek. De 1 wat erger dan de andere. De symptomen wijzen op het calici virus, een virus dat alle katten wel bij zich dragen, en waar volwassen katten dorgaans genoeg weerstand tegen hebben. De kleintjes zijn nu alles bij elkaar aan een week of twee aan het kwakkelen. Vandaag dus maar weer met twee kleintjes naar de dierenarts. Daar bleek dat ze ook een darmparasiet heben opgelopen. Hier krijgen ze nu een gerichte medicatie voor in de hoop dat ze nu snel gaan opknappen.

Met de drie mannen van Jolie gaat het goed. Ik ben sinds een paar dagen begonnen met afspenen, omat 1 van de heren te weinig bij mama Jolie drinkt en ook geen fles meer wil. Ze heeft genoeg melk, maar hij heeft het te druk om goed bij haar te drinken. Sinds hij een beetje zelf eet groeit hij weer. Dus het gaat vast wel goed komen met de mannen.

Petra viertt momenteel vakantie in het buitenland dus er zijn dit weekend geen foto's gemaakt. Als de kittens volgend weekend goed zijn hesteld worden er weer nieuwe foto's gemaakt. 

 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie