15-08-2018: Ook Mary is nu een sterretje...

Helaas heeft Mary het niet gered. Na vier dagen opname in de dierenkliniek was ze nog steeds niet opgeknapt. De nacht van maandag op dinsdag heeft ze thuis doorgebracht. Dinsdagochtend heb ik haar opnieuw laten opnemen. Belangrijkste probleem was dat ze niet op temperatuur bleef. Onder een warmtelamp haalde ze de 37 graden maar zonder lamp zakte haar temperatuur onder de 35. 

In de loop van dinsdag bleek dat ze niet meer goed dronk. Aankomen deed ze ook al die dagen nauwelijks. Dinsdagavond heb ik haar weer naar huis gehaald omdat er geen slaapwacht in het dierenziekenhuis was. Maar ze wilde niet meer drinken, hooguit een paar drupjes. Uiteindelijk heb ik om half elf 's avonds de dierenarts gebeld en gezegd dat ik Mary wilde laten inslapen. Na een stressvolle rit in het donker op de fiets naar de kliniek was de dierenarts het met me eens dat het geen zin meer had om verder door te gaan. Mary is rustig ingeslapen. Bij thuiskomst heb ik Ella afscheid laten nemen van haar kitten. Ze heeft nog even aan haar gesnuffeld en haar een likje over haar kopje gegeven. Toen was ze er klaar mee en wijdde ze zich aan de zorg voor haar twee jongens.

Vanmiddag heb ik Mary naast haar broertje begraven in de tuin. Met Peter en Jack gaat het gelukkig goed. Het zijn vrolijke mannetjes die goed groeien. 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie