29-07-2018 De laatste loodjes voor Ella

We hebben een hittegolf achter de rug. De afgelopen week steeg de temperatuur tot ver boven de 30 graden. De katten hebben zich er zo goed en kwaad als mogelijk was doorheen geslagen. Ik kon niet veel meer doen dan alles dicht houden om de warmte nog een beetje te weren. Inmiddels is de temperatuur gezakt naar rond de 25 graden en dat is vergeleken met afgelopen week voor iedereen een verademing.

Ella is bezig aan haar laatste loodjes. In de loop van deze week verwacht ze haar eerste nestje. Aangezien ze hetzelfde karakter heeft als haar moeder houd ik er rekening mee dat ze haar kittens in haar eentje op de wereld zal zetten en niet echt op hulp van mij zit te wachten. Desondanks hoop ik dat ze zich niet gaat verstoppen en dat ik erbij mag zijn als haar kittens op de wereld komen.

Met de kleintjes van Kjaere en Odin gaat het heel goed. Kleine Richard heeft het vast voer eten inmiddels helemaal door. Hij krijgt bijna geen melk van Kjaere dus hij heeft niet zoveel keus. Kjaere heeft maar twee werkende tepels en die worden doorgaans opgeëist door zijn veel grotere broer en zus. Die laatste twee hebben dan ook geen haast met afspenen. 

 

© 2012 - 2017 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie