15-07-2018: Een update van Kjaere's kittens

Vandaag zijn de kittens van Kjaere en Odin alweer bijna 3 weken oud. Het gaat op zich goed met het drietal, alleen maak ik me soms wat zorgen om kleine Richard Hij is al de kleinste van de drie, en loopt een ons achter in gewicht bij zijn broer en zus. En dan wil hij ook nog slecht eten de laatste dagen. Een flesje wilde hij ook niet. Dus ben ik hem met een spuitje gaan bijvoeden. Dat doe ik liever niet want ik ben als de dood dat de melk in de luchtpijp terecht komt en zo een longontsteking veroorzaakt. Maar ja, als het niet anders kan dan moet het maar. Gelukkig groeit de kleine vent de laatste twee dagen weer.

ik heb het jonge gezinnetje verhuisd uit de doos naar een klein rennetje. Kjaere lag wel erg vaak naast n plaats van in de doos vanwege de warmte. Ze moest even wennen maar inmiddels lijkt ze haar nieuwe verblijf wel te kunnen waarderen.

Wie het ook waardeert is Forester. Hij vindt de ukkies machtig interessant en dat geldt ook voor de kittenbrokjes die in het rennetje staan. Gisteren had hij zelfs kleine Richard uit de ren gehaald en lag hij er nogal hardhandig mee te kroelen op de grond. Dus toen toch maar het deurtje erin gehangen, Kjaere kan prima over de hekjes springen dus dat is geen probleem. 

Petra heeft gisteren nieuwe foto's gemaakt. Die ga ik nog op de website zetten maar het uploaden van foto's gaat op dit moment even wat lastiger, dus het kan zijn dat het wat langer duurt dan normaal.

Het gaat niet zo goed met mijn oudste meisje Jonna. Ze is inmiddels 13, mijn meisje uit het asiel. Sinds een paar weken heeft ze diarree en zelf dokteren heeft niet geholpen. Dus morgen mag ze mee naar de dierenarts. Ik houd mijn hart vast en hoop dat er wat voor haar gedaan kan worden want ze voelt zich diep ongelukkig nu ze steeds naast de bak poept omdat ze het niet op kan houden. 

 

© 2012 - 2017 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie