19-03-2018: Ook Jolie's kittens zijn gevaccineerd

Vandaag was een beetje een spannende dag. De kittens van Jolie mochten mee naar de dierenarts voor hun eerste vaccinatie. Ze zijn inmiddels bijna 11 weken oud dus het werd zo onderhand wel tijd. Omdat Fuji en Leica flink ziek zijn geweest was het even spannend of zij voldoende waren aangesterkt om ook hun eerste vaccinatie te mogen krijgen. De dierenarts heeft ze extra goed gecontroleerd, gemeten of ze geen koorts hadden en vond vaccineren toen toch verantwoord. Dus alle vijf zijn ze ingeënt en ze hebben ook hun microchip gekregen. Omdat Nikon naar België zal verhuizen mag hij over ongeveer anderhalve week opnieuw mee naar de dierenarts voor zijn rabiës vaccinatie. Eenmaal weer thuis zocht het vijftal een plekje op om bij te slapen. Aan het eind van de middag heb ik ze getrakteerd op een lekker blikje kip en dat ging er bij allemaal goed in. Nu maar hopen dat ze geen entreactie zullen krijgen.

Ricoh heeft afgelopen zondag bezoek gehad van een lieve dame die eigenlijk meteen voor haar viel. Ze hoefde er niet meer over na te denken, als ik het ook goed vond dan mag Ricoh bij haar komen wonen. En natuurlijk vind ik het goed. Ricoh krijgt een Norenvriendinnetje in haar nieuwe huis in de Kop van Noord Holland. 
Porthos en Queen krijgen binnenkort bezoek van mensen die mogelijk interesse hebben. We gaan zien of de klik er is. 

Athos is afgelopen donderdag als eerste verhuisd. Hij woont nu samen met Misty (Jarinina's Fringa), een dochter van Nina uit 2010. De eerste berichten zijn positief, hij is lekker aan het wennen in zijn nieuwe huis.

Forester is helaas nog steeds aan het niezen. Hij krijgt sinds een aantal dagen Echinacea druppels maar dit heeft nog geen resultaat opgeleverd. Ik ga hem waarschijnlijk meenemen naar een andere dierenarts voor een second opinion. Niet omdat ik mijn dierenartsen in Gorinchem niet vertrouw, maar een "frisse blik" levert misschien nog nieuwe inzichten op. 

Fotograaf Petra is terug van vakantie. Afgelopen zaterdag is ze weer langs geweest om foto's te maken. Ik heb de foto's inmiddels binnen, maar vandaag plaatsen gaat me niet meer lukken. Ik doe een poging voor dinsdag 20 maart.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie