13-03-2018: We zijn weer online

Altijd frustrerend als je modem besluit er de brui aan te geven. En dat is wat er gebeurde afgelopen zaterdag. Zodoende kon ik niet op het internet en dus ook niet bij de website om een nieuwe update te plaatsen. De melding dat er even wat mis was is geplaatst door Marie-Angelique, de bouwer van mijn website en redder in nood. Dankjewel Marie-Angelique!

Maar goed... de kittens. Nou daar gaat het eigenlijk best goed mee. De enige uitzondering op die regel is Leica van Jolie. Zij werd vorige week donderdag opnieuw ziek. Zo ziek dat ik voor haar leven vreesde. Een kitten met een lichaamstemperatuur van 36.5 is erg zorgelijk. Na drie dagen liefdevolle verzorging in Dierenkliniek Gorinchem mocht ze weer naar huis. Dat ging de afgelopen dagen best goed, ze at goed en kwam weer goed aan. Maar vandaag wilde het weer niet. Dus weer medicatie tegen misselijkheid en zowaar at madammeke vanmiddag weer. Zucht, ze houdt me wel bezig. 

Met zusje Fuji gaat het inmiddels gelukkig prima. Die groeit lekker en hoewel ze nog een achterstand heeft denk ik dat zij er wel gaat komen nu.

De oudste vijf kittens zijn op woensdag 7 maart voor de tweede keer ingeënt. Bij Athos en Porthos, een week ouder dan Queen, Blue en Forester, beginnen de blijvende kiesjes al door te komen. Allemaal zijn ze goedgekeurd en ook Forester heeft zijn eerste enting ook gekregen, hoewel hij nog steeds niest. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen bacterie een rol speelt. Dan is het "dus" een virus. Dat is jammer, want een virus is een stuk lastiger te behandelen. Maar we blijven ons best doen om het ventje te laten opknappen. 

Komende donderdag verhuist Athos naar zijn nieuwe huis. Hij gaat dan Wodan heten en wordt het nieuwe maatje van Misty, uit het derde nestje van Nina uit 2010. Hopelijk kunnen die twee het snel goed met elkaar vinden. 

Nog niet alle kittens hebben een nieuw thuis gevonden. Op de pagina's van de nestjes kun je de status vinden van de kittens op dit moment.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie