17-02-2018: Een nieuw thuis voor Nikon en Blue

Inmiddels zijn we weer een weekje verder. De kittens van Jayne zijn afgelopen woensdag voor de eerste keer ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte. Ook hun mama was mee voor haar vaccinatie, Jayne was bij het huisbezoek van de dierenarts in november vorig jaar niet ingeënt omdat ze toen zwanger was. Queen en Blue van Jenna hebben ook hun eerste prikje gekregen. Forester is nog niet ingeënt omdat hij nog steeds loopt te niezen af en toe en we het risico op chronische niesziekte niet willen nemen. Vanwege het feit dat het herstel van Forester langzaam verloopt blijft hij voorlopig in de cattery. Alle vijf kittens hebben wel hun microchip gekregen, wat ze allemaal netjes hebben doorstaan. 

Vandaag heeft Nikon bezoek gehad uit België. Hij heeft zijn gouden mandje gevonden en zal ergens eind april verhuizen samen met een vriendje van cattery Froskeland. 

Cattery Froskeland krijgt over enkele weken versterking van de gelederen, want Blue gaat verhuizen naar Dordrecht.

De kittens van Jolie lopen inmiddels vrij rond, maar het gekke is dat ze het boven leuker lijken te vinden dan beneden. Ze kunnen allemaal prima traplopen, maar alleen Leica en Nikon vertonen zich regelmatig beneden. Boven in de kattenkamer en mijn slaapkamer wordt er wat af gespeeld en gestoeid. De grote kittens doen soms behoorlijk wild met de vijf kleintjes, maar ze lijken het allemaal goed te doorstaan.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie