01-01-2018: De laatste loodjes voor Jolie

Eigenlijk zou ik met een Kattenkrabbels dagboek voor 2018 moeten beginnen. Ik ga daarvoor de verhaaltjes van de kittens van Jenna en Jayne overzetten, maar dat komt later...

Jolie staat op het punt om van haar tweede nestje te bevallen. Ze is 4 januari uitgerekend, maar ik denk niet dat ze dat gaat halen. De vorige keer beviel ze drie dagen eerder, dus ik houd er rekening mee dat haar kleintjes nu ieder moment geboren worden. 

Met de kittens van Jenna en Jayne gaat het goed. Ik heb Jayne verhuisd van haar kartonnen doos naar een rennetje. Porthos en Athos hadden echt wat meer bewegingsruimte nodig. Ze moest even wennen maar nu gaat het gelukkig goed.

Het drietal van Jenna doet het ook prima. De zorgen lijken definitief voorbij, Forester, Salute en Blue groeien goed en het beginnen ook al echte katjes te worden. Vooral de heren vinden dat het tijd wordt om de wereld buiten het huisje waar ze met Jenna zitten te gaan ontdekken. Dus ook voor dit gezinnetje ga ik een rennetje opzetten. Ik zet de mama's maar niet samen, ze bemoeien zich niet echt met elkaars kroost.

De jaarwisseling hebben de moeders dapper doorstaan. Jayne is bij haar kittens gebleven. Jenna, die aan de "verkeerde" kant van het huis zat vond de herrie op een gegeven moment wat te gek worden en heeft een tijdje een veilig heenkomen gezocht. Maar toen e rust was teruggekeerd voegde ze zich direct weer bij haar kroost.

Er zijn nieuwe foto's geplaatst van de kittens van Jenna en Jayne, gisteren gemaakt door huisfotograaf Petra.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie