Nieuwe plannen...

Inmiddels loopt de zomer op zijn eind, van de laatste mooie dagen proberen we nog zoveel mogelijk te genieten.
Ik heb nog geen bericht gekregen over de ren, dus die is nog steeds intact. Afwachten maar, ik ga er voor alle zekerheid niet vanuit dat ze het vergeten zijn.

Onlangs ben ik op bezoek geweest bij een cattery waar een paar mooie en vooral lieve katers wonen. Als alles goed gaat mag Nina bij één van hen gaan logeren als ze krols wordt.

Nina is de afgelopen weken alweer twee keer krols geweest en dat is voor mij maar vooral voor Nina geen pretje. Ze lijdt er niet echt onder, maar is wel wat afgevallen, dus er moet een keuze worden gemaakt: Of Nina gaat een tijdje op de poezenpil, of er komt een derde nestje. De pil heeft als "risico" dat Nina niet meer krols wordt voordat het volgend jaar weer herfst wordt. Nu een nestje betekent dat de kittens opnieuw in de winter worden geboren, met alle kans op sneeuw en gladheid. Maar ik heb toch maar voor het laatste gekozen.

Nina wordt komende week ingeënt en ze moet een bloedonderzoek ondergaan om getest te worden op Fiv en Felv. Met name dat laatste zal ze niet leuk gaan vinden, maar het is niet anders.

Met de andere drie gaat het allemaal prima. Gitta groeit gestaag door en wordt een steeds mooier en leuker dametje. Björn gaat zijn eigen onverstoorbare gang en blijft onveranderd lief. Datzelfde geldt voor Jonna, ook met haar gaat het goed, al is ze veel te dik en heeft ze daar zo af en toe wat hinder van.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie