Nina is weer zwanger !

Het is nu zeker: Nina is zwanger van haar derde nestje. Rond 24 december verwacht zij haar kittens. De vader van de kleintjes is Edgar fan de Greiden, die woont bij Cattery Amor's Acker in Pijnacker. Edgar is rood/wit, dus qua kleuren wordt het waarschijnlijk net zo'n leuk nestje als dat van vorig jaar, met zwartwitte katertjes en/of tortie met witte poesjes.
Zo'n beetje een week na haar dekking begon Nina heel veel te eten. Steeds als ze maar dacht dat ik in de keuken was stond ze daar ook of sprong op de aanrecht. Door dat gedrag wist ik eigenlijk al wel dat ze zwanger moest zijn. Dit kon niet alleen komen van het feit dat ze vanwege een aantal krolsheden wat was afgevallen en moest 'bijtanken'. Maar pas gisteren en vandaag heb ik haar tepeltjes gecontroleerd en was er geen twijfel meer|: ze zijn mooi roze en dus wijst alles erop dat Nina in blijde verwachting is.

Ze heeft natuurlijk nog een aantal weken te gaan, tegen de tijd dat de kittens worden geboren is Nederland in Kerstsfeer. Wel een gezellige tijd, dat weet ik nog van vorig jaar.

Ik hoop dat het ook nu allemaal goed zal gaan en dat Nina een probleemloze zwangerschap heeft. Ik hou jullie via Nina's Kittendagboek op de hoogte van hoe het haar vergaat.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie