Aftellen

Morgen zijn de kittens 12 weken oud, ze krijgen morgenmiddag hun tweede enting en worden weer gecheckt en gewogen door de dierenarts. 

Aan veel dingen merk ik dat de kittens er zo onderhand aan toe zijn om een eigen leventje te gaan leiden. Ze slapen niet meer zo vaak samen, en zoeken ook minder vaak hun moeder op. Maar ze zijn nog wel steeds dikke vriendjes en spelen en stoeien is het liefste wat ze doen. 

Nina gedraagt zich de laatste dagen niet meer zo als een moeder, maar meer als een grote zus. Ze stoeit en ravot net zo enthousiast als Björn dat de afgelopen weken heeft gedaan. Ze zat afgelopen woensdag haar dochter Gitta zo fanatiek achterna dat die zich bijna te pletter liep tegen de kittenkooi. 

Ook krabpaal klimmen kunnen de kleintjes steeds beter, in mum van tijd zitten ze bovenin. 

De kittenpakketten staan klaar om mee te nemen, de afspraken voor het wegbrengen zijn gemaakt. Komende zaterdag gaat Bente 's morgens naar Capelle a/d IJssel, en 's middags wacht Olav en Marit een lange rit naar Hippolytushoef. De volgende dag verhuist Lars naar zijn nieuwe huis in Gorcum. Voor alle vier geldt dat ze meer dan welkom zijn en dat er naar hun komst wordt uitgekeken. Dat maakt voor mij het afscheid nemen een stuk makkelijker. 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie