Druk weekend

Vandaag zijn Nina's kittens twee maanden oud. Ze worden al heuse katjes met een eigen willetje. Vaak slapen ze nog met z'n allen bij elkaar, maar het gebeurt ook regelmatig dat ik er eentje kwijt ben, die heeft besloten om ergens in z'n eentje te gaan slapen, en zie zo'n kleine die overal tussen kan kruipen dan maar te vinden. 

Het was een hectisch weekend, met verschillende kittenbezoeken. Dit heeft in ieder geval als resultaat gehad dat Olav en Marit samen gaan verhuizen naar Els en Cor in Hippolytushoef. Daar wonen al twee poezen en een Jack Russel, dus speelkameraadjes genoeg. De katten krijgen een ruime tuin ter beschikking, en ze mogen 's zomers mee uit varen. Dus ze gaan een spannend leven tegemoet ! 

Over Bente wordt nog nagedacht, misschien heeft ook zij inmiddels haar mandje gevonden, maar het kan ook dat zij deze week weer beschikbaar komt. Even afwachten. 

De kittens zijn nu een beetje moe van de visite. Ze hebben vooral vanmiddag de hele middag gespeeld en geravot, en nu liggen ze dus allemaal in diepe slaap uit te rusten. 

Kleine Bente is gisteren van de hoge krabpaal gevallen, het arme ding. Ze was op het hoogste plankje geklommen, en toen ging Björn bij haar liggen. Die deed kennelijk wat te wild, want ze tuimelde pardoes op de grond. Gelukkig lijkt ze er niets ernstigs aan over te hebben gehouden, alleen een plekje aan haar bekkie. Morgen worden de kittens ingeënt en gechipt, dus dan gelijk de da maar even laten kijken. De kittens krijgen morgen ook hun microchip, dus ik heb bij voorbaat wel een beetje medelijden met de kleine beertjes, twee prikken op één dag. Maar het is voor het goede doel, dus ze moeten maar even flink zijn. 

Gitta begint qua gedrag nu al op haar moeder te lijken. Ze zat van de week ook al klaar om van mijn bord andijvie met gehaktballetjes mee te eten, net als haar moeder. Dat belooft dus nog wat voor de toekomst... 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie