Hectisch weekje

Het was voor mij een hectische week, maar had niet zoveel met de kittens te maken. De vader van een lieve vriendin overleed erg onverwacht, dus daar had niemand op dat moment rekening mee gehouden. Schrikken dus. 

En dan was er de sneeuw aan het begin van deze week, zodat ik weer met klamme handen naar kantoor fietste, ik ben beslist geen held op de fiets als het glad is. Gelukkig is de sneeuw op de wegen nu weer weg. Maar vanwege de gladheid kon ik deze week twee keer tussen de middag niet naar huis om Nina eten te geven. Dat vond ze niet leuk. Ook al had ik haar 's morgens wat extra gegeven, ze was diep beledigd toen ik pas aan het eind van de middag weer kwam opdraven. Verwoed stond ze boven aan de slaapkamerdeur te krabben om mij er toch vooral maar van te doordringen dat ze HONGER had. 

De kittens krijgen nog steeds 's morgens en 's avonds een warme kruik ik de kraamdoos. Is wel nodig nu, al gaat de thermostaat niet lager dan 15 graden. Als de warmte van de kruik door de bedekking van de kraamdoos heen begint te komen kruipen ze er met zijn vijven tegenaan, ze hebben het al heel goed door. 

De kleintjes beginnen een beetje meer te bewegen, het begint al wat op lopen te lijken. Vooral Olav zet zijn dikke pootjes al stevig op de grond. Hij heeft van die mooie ronde voeten, die moet hij van zijn vader hebben, die heeft ook van die stevige stappers. 

Morgen komt er een logeerpoes....spannend !! De komende dagen ga ik zien of dat goed gaat met Björn en Jonna. En dan wordt het spannend, want volgend weekend wil ik Nina en haar kroost naar beneden verhuizen. Duimen maar dat het een beetje goed gaat ! 

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie