Aftellen - nog twee weken...

Vandaag zijn de kittens 11 weken oud, het aftellen is nu echt begonnen. De kittens hebben vandaag weer een wormtablet gehad, dat vonden vooral de dames niet leuk. De jongens ook niet echt, maar die zijn dan toch wat minder fel in hun verzet dan hun zusjes.
Sinds kort staat er boven op de overloop een tweede krabpaal, een kleinere weliswaar, maar de kitens vinden 'm geweldig. Hij heeft een huisje onderin waarin je je prima kunt verstoppen. En dan als er een broer of zus langskomt ineens naar buiten sprinten en de voorbijganger bespringen...echt gaaf. Vooral als de voorbijganger mama is, of nog leuker, tante Jonna. Vooral bij die laatste moet je ervoor zorgen dat je je meteen uit de voeten maakt, wil je geen pak slaag oplopen.

Maar goed, nog twee weken alle vier de kittens over de vloer dus. En omdat ik daar nog zoveel mogelijk van wil genieten loop ik dit jaar voor het eerst sinds 1989 geen Avondvierdaagse.

Sinds m'n 6e jaar wordt dit de tweede keer dat ik een jaartje oversla, medaille nummer 32 komt volgend jaar wel. Vandaag heeft ook Benny een nieuw thuis gevonden. Hij gaat in Wormer wonen bij Tiny en hij krijgt als vriendje een Ragdoll kater van een jaar oud. Hij wordt het verjaardagscadeau voor zijn nieuwe bazin, dus dat is een hele eer. Hij weet het nog niet, ik moet het hem nog vertellen :-).

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie