Eerste enting

Afgelopen maandag hebben de kittens hun eerste enting gehad. Ze vonden de reis naar de dierenarts maar niks, ook al zaten ze gezellig met zijn vieren in een reismand. Ook Nina vond het helemaal niet leuk dat al haar kittens ineens weg gingen. Ze weet het nog niet, maar bij de volgende enting mag ze mee, dan is ze namelijk zelf ook weer aan de beurt. Bij de dierenarts werden ze alle vier nagekeken en helemaal gezond bevonden. Frida kreeg haar prik als eerste. Ze vond het helemaal niks en probeerde er vandoor te gaan, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Dus voor de zekerheid de anderen maar even stevig in hun nekvel gepakt om ontsnappen te voorkomen.
De katers ondergingen de prik lijdzaam, maar Agnetha vond het ook helemaal niet leuk en die piepte dan ook verontwaardigd. Eenmaal weer thuis werden de ABBA'tjes door hun mama begroet en daarna hebben ze eerst even lekker bij liggen komen. Maar na een uur waren ze uitgeslapen en stuiterden ze weer als vanouds door het hele huis heen. Ook met hun eetlust was niks mis, ook de dagen erna niet, dus het ziet ernaar uit dat ze geen last hebben van de prik.

Björn begint echt steeds meer op zijn moeder te lijken. Hij doet alles wat zij ook deed als kitten, inclusief proberen om via mijn broekspijp op de aanrecht te klimmen. Het lukt nog niet, maar dat duurt niet lang meer denk ik.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie