1 week oud

Vandaag zijn de kittens 1 week oud. Ze groeien als kool, Frida en Björn zitten al boven de 200 gram. Nina waakt als een tijgerin over haar kroost. Even snel de kittens uit de doos pakken om een foto te maken is er niet bij, want ze staat er in no-time bij om de kleine in z'n nekvel te pakken en mee terug te nemen naar de kraamdoos. Jonna vindt de kleintjes voorlopig nog even maar niks.

Als er eentje erg hard piept loopt ze soms richting de kraamoos, waarschijnlijk denkend "Nou Nien, ga je nog kijken wat er is of hoe zit dat ?!". Verder blijft ze bescheiden uit de buurt. Nina komt af en toe wel bij haar kijken, dus met de verstandhouding tussen de dames zit het verder wel goed.

Nina heeft geen pogingen meer gedaan om de kleintjes te verhuizen, ze bivakkeren nog steeds onder mijn eettafel, met een badlaken als overkapping en een warme kruik als kacheltje.

Van Agnetha heb ik gisteren gezien dat de oogjes op een kiertje open beginnen te gaan. Binnen een paar dagen zulen de oogjes helemaal open zijn, en dan beginnen die kleine frummels alweer een beetje meer op katjes te lijken.

© 2012 - 2019 cattery Jarinina
Voor alle foto's op deze website geldt: Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.
Foto's gemaakt door Ankie Ottevanger en Petra van Wijk Fotografie